Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu În PDL femeile au mai multă voinţă de evoluţie decât bărbaţii

ro

18 Sep, 2011 22:04 1267 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu este de părere că în Partidul Democrat Liberal femeile au mai multă voinţă de evoluţie decât bărbaţii.

"Părerea mea este că cel puţin în PDL femeile au mai multă voinţă de evoluţie decât bărbaţii. Nu mă refer la nimeni, în general. Şi se vede că sunt femei care muncesc mult mai mult decât bărbaţii în politică" a spus Băsescu, într-o emisiune difuzată, duminică, de postul Pro Tv.

Şeful statului a făcut referire la afirmaţiile sale din 4 septembrie, de la lucrările Şcolii de vară a OT-PDL, cu privire la faptul că Margaret Thatcher şi Ronald Regan ar putea fi două modele de politicieni, precizând că nu a vrut să se refere la un politician democrat-liberal anume.

"Eu nu am vrut să nominalizez pe cineva, dar a fost o întrebare: "Care sunt oamenii politici pe care ni-i recomandaţi ca model?" Şi eu apreciez foarte mult pe preşedintele, fostul preşedinte Ronald Reagan şi pe Margaret Thatcher. De aici s-a pornit la o adevărată campanie "cine este Margaret Thatcher"?. De ce nu i-o fi interesat cine e Ronald Reagan? Un echivalent. Din pacate, eu nu am identificat nici pe Margaret Thatcher, nici pe Ronald Reagan", a explicat Băsescu. AGERPRES

Sursa: Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii