Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, fostul preşedinte care se visa primar al Constanţei, va ajunge în Instanţă

ro

24 Jul, 2016 19:40 2084 Marime text
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, personaul care se visa primar al municipiului Constanţa, va ajunge în instanță în dosarul în care este acuzat de amenințare în legătură cu afirmațiile sale la adresa actualului primar general al Bucureștiului, Gabriela Firea. Procurorul de caz a semnat rechizitoriul și îl va trimite în instanță.

”Este o surpriză pentru mine, eu am aflat în această seară. Eu, oficial, nu cunosc această informație. Procedural, eu ar fi trebuit să primesc rechizitoriul, dar nu l-am primit. Alături de avocatul meu voi stabili ce voi face. Nu aș fi vrut să ajung la acest moment, dar nu am avut altă soluție.”, a declarat, în urmă cu puţin timp, Gabriela Firea  în cadrul unei emisiuni de ştiri.

Vă reamintim că fostul președinte Traian Băsescu este cercetat penal de Parchetul General pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare în legătură cu afirmațiile sale la adresa Gabrielei Firea. Aceasta a depus, pe 16 aprilie 2014, o plângere penală în care îl acuza pe șeful statului de la acea dată, Traian Băsescu, de amenințare și șantaj în legătură cu declarațiile pe care acesta le-a făcut în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit stiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii