Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:11 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul preşedintelui României cu prilejul Paştelui Fie ca lumina Învierii să ne inspire în alegerile pe care le facem

ro

15 Apr, 2012 00:23 772 Marime text

Preşedintele Băsescu adresează românilor urările sale cele mai calde de Paşti, într-un mesaj care se încheie cu îndemnul: "Fie ca lumina Învierii să ne călăuzească în acţiunile noastre cotidiene, să ne inspire în alegerile pe care le facem şi să ne ajute să lucrăm împreună pentru binele comun".

"Doresc să adresez tuturor românilor urările mele cele mai calde cu prilejul Sfintelor Paşti. Aceste zile în care sărbătorim Învierea Domnului sunt un prilej de a ne bucura în familie, de a fi împreună cu cei dragi şi, totodată, de a ne aminti de cei care au nevoie de sprijinul nostru", se arată în mesajul şefului statului, dat publicităţii de Administraţia prezidenţială.

Preşedintele Băsescu menţionează că Sfintele Paşti sunt o celebrare a înnoirii şi a solidarităţii şi precizează că gândurile sale se îndreaptă către toţi românii, fie că sunt în ţară sau în comunităţile din afara graniţelor.

"Fie ca lumina Învierii să ne călăuzească în acţiunile noastre cotidiene, să ne inspire în alegerile pe care le facem şi să ne ajute să lucrăm împreună pentru binele comun", adaugă Traian Băsescu în încheiere.

Preşedintele Traian Băsescu va petrece şi în acest an Paştele pe litoral, ca şi în urmă cu un an, împreună cu soţia sa, Maria, la vila de protocol de la Neptun.

Sursa: http://www.mediafax.ro/

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii