Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „Am o singura boală, am boală pe hoţi şi asta nu se tratează“

ro

16 Oct, 2014 11:17 1638 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi, reacţionând la informaţiile transmise de postul de televiziune România TV, potrivit cărora şeful statului ar suferi de boala Parkinson şi ar fi avut două atacuri cerebrale, că nu a avut niciun fel de incident legat de starea sa de sănatate în cei zece ani de mandat şi ca are „o singura boalş, boala pe hoţi şi asta nu se tratează“.

„Aş face o precizare, pentru că am văzut că un post de televiziune a coborât atât de jos campania de denigrare - am aflat de atacuri cerebrale, internari la Spitalul Militar -, le-aş spune că autorizez cei zece medici din comisia care s-a format anul acesta şi a evaluat starea mea de sănătate să dea relaţii oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a preşedintelui. Nu a existat niciun fel de incident de sănătate în cei zece ani de mandat. Am o singura boală, am boală pe hoţi şi asta nu se tratează“, a declarat şeful statului într-o declaraţie de presă susţinuta pe Aeroportul Henri Coanda, înainte de plecarea la summitul de la Milano.

Romania TV a anunţat miercuri seară, dupa ora 21.00, timp de peste jumatate de oră, că vor arăta imagini exclusive ţinute ascunse până acum cu Traian Băsescu. La ora 22.00, postul a prezentat câteva imagini cu preşedintele, din diverse apariţii publice, în care ei afirmă că se poate vedea cum îi tremura mâna, acest lucru fiind un semn al bolii Parkinson.

Mai mult, ei susţin că surse medicale au declarat că ar fi suferit două atacuri cerebrale şi că ar fi mers la Viena pentru un control medical.

Postul patronat de Sebastian Ghiţă nu a cerut poziţia preşedinţiei şi a speculat fără a avea la bază un document medical.

Sursa: Hotnews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii