Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră în Mamaia Un an de la moartea lui Parteca junior (galerie foto)

ro

02 Jan, 2013 00:24 3885 Marime text

parteca-georgeparteca1.jpgAzi se împlineşte un an de la tragicul accident rutier în urma căruia George Parteca, de 24 de ani, fiul proprietarului hotelului Del Mar din Mamaia, a decedat.

Amintim că prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că tragedia a avut loc din cauza neatenţiei în conducere. „La data de 2 ianuarie, ora 04.00, (nr. 2012) în municipiul Constanţa, George P., de 24 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia şi ajungând în zona unui club, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, după care s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto”, se mai arata în informarea IPJ Constanţa din 2012. George Parteca se afla la volanul unui autoturism marca Porsche, model 977, auto primit cadou, la majorat. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că medicii legişti au stabilit şi alcoolemia tânărului: 1.70 grame la mie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tenghiz Murat 02 Jan, 2013 16:53 Dumnezeu sa-l ierte, il stiam pe baiatdin vedere, avea o masina neagra, si tot timpul o forja, numai cu viteza mergea........... sa fie de invatatura si la altii....