Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pentru un preot din București. Soția și copilul i-au murit după o naștere la un spital din Constanța

ro

27 Aug, 2018 08:43 6960 Marime text
Tragedie fără margini în familia unui preot din București. În doar o lună și-a pierdut fetița nou născută și soția. Totul s-a petrecut după ce femeie a ales să nască la o clinică privată din Constanța. 

La finele lunii iulie, femeia s-a internat la spitalul Isis din Constanța pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei, o fetiță pe care intenționau să o numească Maria. 

Chiar dacă ceilalți doi copii au venit pe lume prin cezariană, din motive necunoscute atât femeia cât și medicul care a asistat la naștere au fost de acord cu o naștere naturală. 

În timpul naşterii, au apărut complicaţii, femeia suferind o ruptură uterină. Nașterea a avut loc într-o zi de joi, iar micuța, în stare foarte gravă (scor Appgar 1) a fost transferată de urgență la Spitalul Județean Constanța. 

Cu toate eforturile depuse de cadrele medicale la câteva zile de la naștere (duminică) trupul firav al micuței a renunțat să mai lupte pentru viață. 

Tot la cea mai mare unitate medicală din județul Constanța a ajuns și mama copilei care s-a luptat timp de aproximativ o lună să trăiască. 

Din păcate, la sfârșitul săptămânii trecute femeia s-a stins din viață. 

Astfel, după ce și-a înmormântat fetița nou născută, preotul își conduce pe ultimul drum și soția, iar doi copii au rămas fără mamă. 
 
Tragedia vine la doar câteva luni după ce o tânără a murit la scurt timp după ce a adus pe lume un copil în aceeași clinică privată din Constanța. Și atunci s-a ales naștere naturală după cezariană. 
 
Citește și:

UPDATE. Tragedie. O tânără mămică în stare gravă, iar copilul decedat, după ce ar fi născut la o clinică privată din Constanța

Tragedie Mămica, transferată de la Isis la Spitalul Județean Constanța cu ruptură uterină, a plecat dintre noi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii