Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie la o trecere la nivel cu calea ferată. O mașină a fost lovită de un tren de călători. Patru tinere au murit pe loc

ro

17 May, 2018 19:05 3966 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că trenul R4046 Baia Mare - Jibou a lovit un autoturism la intersecția căii ferate cu centura orașului Jibou, judeţul Sălaj, din cauza neacordării de prioritate de către şoferul autoturismului.

În urma impactului au rezultat patru victime, toate din autoturism.

Atât traficul rutier, cât şi cel feroviar, sunt momentan oprite, până la finalizarea cercetării locului faptei.

Victimele ar fi patru tinere din Maramureș, toate cu vârsta sub 30 de ani. Tinerele au murit pe loc în urma impactului extrem de violent. 

UPDATE. ora 19.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că atât circulaţia feroviară, cât şi cea rutieră, au fost reluate în oraşul Jibou, judeţul Sălaj, unde a avut loc un eveniment la kilometrul feroviar 127+245 de metri. Trenul R4046 Baia Mare - Jibou a lovit un autoturism care nu a acordat prioritate, la intersecția căii ferate cu centura orașului Jibou.

În urma impactului au rezultat cinci victime din autoturism, dintre care patru persoane au decedat, iar una a fost rănită grav.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii