Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în București. Un bărbat s-a aruncat de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental

ro

08 Jan, 2019 22:21 1107 Marime text
Un bărbat a murit astăzi după ce s-a aruncat de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental din București. La fața locului au ajuns cadrele medicale de al SMURd și cu toate efortruile depuse nu au reușit să îl readucă la viață. Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, până în acest moment bărbatul nu a fost identificat, transmite RomaniaTV.net. 

Surse din cadrul Poliției Capitalei susţin că bărbatul s-ar fi aruncat de la etajul 3, imediat după ce ar fi închiriat o cameră. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

"În urmă cu scurt timp, Poliția Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălțime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", informează Poliția Capitalei.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii