Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul greu, oprit la intrarile in Ungaria

ro

14 Mar, 2010 13:35 973 Marime text

Traficul automarfarelor pe teritoriul Ungariei va fi interzis în perioada 13 martie, ora 22.00 - 15 martie, ora 22.00, deoarece aceste zile au fost declarate zile nelucrătoare de autorităţile din ţara vecină, fiind sărbătorită Ziua Naţională a Ungariei.

Conform unui comunicat de presă, remis ieri de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, vor fi luate măsuri pentru derularea unui control operativ şi fluent în toate punctele de trecere din judeţ, iar şoferilor de TIR li se recomandă respectarea legislaţiei statului vecin.

Autorităţile de frontieră din Arad au mai anunţat că ţinând cont de numărul mare de automarfare care se prezintă la ieşirea din ţară în punctele de trecere din Vestul ţării, conducerea IJPF Arad a dispus măsuri de suplimentare a personalului care îşi desfăşoară activitatea la controlul automarfarelor, atât pe sensul de ieşire din ţară cât şi pe cel de intrare. De asemenea, s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din Ungaria în vederea stabilirii măsurilor comune necesare asigurării unor control operativ pentru acest tip de mijloace de transport, un exemplu fiind redirecţionarea TIR-urilor spre toate punctele de frontieră de la graniţa comună.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii