Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. RAJA opreşte apa într-o parte din cartier Trafic îngreunat în cartierul Brătianu, din cauza unei avarii RAJA

ro

16 Jul, 2016 20:30 1701 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 750 mm, survenite în această seară, în cartierul Brătianu, pe stradă Petre Papadopol, traficul a fost blocat, pe tonsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Petre Ispirescu și Costache Stamate, începând de astăzi, ora 19.30, până duminică, ora 07.00.

UPDATE, ora 20:37
Din cauza debitului foarte mare de apă din conducta magistrală avariată în această seară, echipele RAJA au luat decizia sistării furnizării de apă,
într-un perimetru izolat, pentru a putea remedia avaria. Măsura se va menţine în această seară, în intervalul orar 20,00-24,00.  În urma efectuării manevrelor de vane, oprirea de apă a fost limitată la abonaţii situaţi în perimetrul delimitat de străzile: IC Bratianu- Intrarea Pasajului- Nicolae Filimon-IC Bratianu.


"La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de intervenție, care vor acționa pentru remedierea avariei în timp cât mai scurt. Având în vedere numărul mare de abonați, se va face tot posibilul pentru remedierea avariei cu conducta sub presiune. Ne cerem scuze tuturor particpantilor la trafic afectați de această restricție", se arată într-un comunicat al RAJA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii