Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic infernal pe DN39 din cauza accidentului dintre cele două Eforii. Circulația rutieră a fost oprită. Sunt coloane de mașini pe mai mulți kilometri (galerie foto+video)

ro

04 Jun, 2018 16:09 3528 Marime text
Din cauza accidentului rutier ce a avut loc între Eforie Nord și Eforie Sud pe DN39 traficul rutier a fost oprit cîteva zeci de minute. 

Coloanele de mașini se întind pe mai mulți kilometri în ambele sensuri. 

În urmă cu puțin timp traficul a fost reluat pe câte o bandă. 

UPDATE. 1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN39 (E87) Agigea - Mangalia, în zona localităţii constănţene Eforie, a avut loc în jurul orei 15.30 o coliziune între patru autoturisme. Din acest motiv, traficul rutier este oprit.
 
UPDATE: ora 16.15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 (E87) Agigea – Mangalia a fost reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni între patru autoturisme, circulaţia fusese oprită între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud.
 
În scurt timp, traficul se va relua pe câte o bandă pe sens.


Citește și: 

LIVE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav pe DN 39 între Eforie Nord și Eforie Sud. Trei mașini implicate. Sunt victime încarcerate (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii