Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:05 20 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic infernal la final de minivacanță. Blocaj pe Podul Agigea

ro

02 May, 2016 18:18 1562 Marime text
 
 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la  ora de referință 17.45, traficul rutier încă este intens pe DN1 Braşov - Bucureşti. De la intrarea în Buşteni până la limita cu judeţul Braşov, la ieşirea din Sinaia către Posada, dar şi la Comarnic, se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti, pe unele porţiuni cu viteză normală, iar pe altele cu viteză redusă. În sens opus, numărul de autovehicule a mai scăzut.

În judeţul Constanţa, coloană există pe DN39, la Agigea.

Mare atenţie! Pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, viteza scade până la 50 km/h. Implicit, se circulă în coloană.

          Pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti autovehiculele rulează cu viteză ceva mai redusă în apropiere de Măneciu, în zona unor lucrări (unde se circulă pe o bandă, alternativ, semaforizat), şi pe segmentul Gura Vitioarei - Coada Malului (judeţul Prahova).

          În acest moment, cel mai greu se circulă pe DN65 Slatina - Piteşti, între localităţile Coloneşti (judeţul Olt) şi Albota (judeţul Argeş), dar şi pe DN6 Alexandria - Bucureşti, de la Vităneşti până în Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman) şi între localităţile Naipu şi Mihăileşti (judeţul Giurgiu). 

          De asemenea, se circulă îngreunat pe DN7, la intrarea în localitatea argeşeană Bascov dinspre Râmnicu Vâlcea, pentru că mulţi automobilişti încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă (la Valea Ursului). În plus, în zonă se desfăşoară o sărbătoare locală.

         Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă.

         În județul Vâlcea, pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri.

          În zona de lucru de la Râu Vadului se circulă uşor îngreunat, dar la Cârligu Mic şi la Căciulata sunt coloane de autovehicule în ambele sensuri.     

          În judeţul Ialomiţa, pe DN2(E85), înainte de intersecţia cu sens giratoriu de la Urziceni (cu DN1D şi str.1918), s-au format coloane pe sensul de mers către Bucureşti. La fel şi pe DN21, în judeţul Călăraşi, la intrarea în localitatea Drajna Nouă dinspre Slobozia, din cauza trecerii la nivel cu calea ferată, după lăsarea barierelor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii