Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:45 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de minori, proxenetism şi prostituţie Borcea şi Belecciu rămân sub control judiciar

ro

14 Jan, 2016 14:09 773 Marime text
 
Magistrații Tribunalului Constanța au constatat, astăzi, legalitatea şi temeinicia luării măsurii arestării preventive faţă de Mihai-Narcis Negoiţă, zis „Urâtu” şi „Balerina”, pe care o menţine, pe o durată de 60 zile, cu începere de la data de 14.01.2016 până la data de 12.03.2016, inclusiv.
 
Totodată, magistrații au constatat legalitatea şi temeinicia luării măsurii preventive a controlului judiciar faţă de Claudiu Giorson Belecciu – zis „Gibonu”, Mioara Duţu – zisă „Mimi”,  Lucian Borcea, Cristian George Chirimbu, pe care le menține pentru fiecare inculpat, pe câte o durată de 60 zile, cu începere de la data de 14.01.2016 până la data de 12.03.2016 inclusiv.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Inculpaţii sunt cercetaţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa.
 
După cum menţionam şi în ediţiile trecute, Belecciu şi Borcea sunt cercetaţi, alături de alte persoane, Cristian George Chirimbu, Mioara Duţu, Mihai Narcis Negoiţă, Silviu Nicolae Peniu, fost angajat al Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, şi de Margareta Drăguţ, cadru didactic al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“, într-un dosar de trafic de minori, proxenetism şi prostituţie.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii