Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de coșmar pe DN39, la Agigea

ro

10 Jul, 2016 10:58 2029 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier se desfășoară îngreunat la ieșirea de pe A4 și intrarea pe DN39, la Agigea, aceasta și din cauza diminuării capacității de circulație a drumului național, ca urmare a lucrărilor care se execută la podul de la Agigea (două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise - detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).
 
Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să se încadreze pe benzile deschise, intercalând autovehiculele unul după celălalt (pe sistem „fermoar”). De asemena, și pe raza staţiunii Eforie Nord traficul rutier este intens, însă autovehiculele sunt în mișcare.
 
Oamenii legii le recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers. În situaţia în care se formează coloane de maşini, li se recomandă celor care le încheie să pună în funcţiune luminile de avarie atunci când încetinesc sau opresc brusc, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze în timp util.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii