Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:14 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de coșmar pe bulevardul Aurel Vlaicu și strada Baba Novac! Se merge bară la bară și nu se depășește viteza de 20 km/h

ro

16 Jun, 2016 19:29 1932 Marime text
Circulația începând de la ora 16.00 este un calvar în Constanța, dar ca astăzi parcă nu a fost nicicând. Sunt artere pe care se circulă relativ lejer, chiar dacă sunt multe mașini, dar sunt și străzi unde se circulă infernal.
 
De exemplu, la această oră, strada Baba Novac și bulevardul Aurel Vlaicu sunt paralizate! Ați citit bine. Nervii oricărui șofer, oricât de calm ar fi, sunt puși la grea încercare.
 
La această oră, coada de mașini se întinde pe sute de metri și se circulă cu viteze mici, de genul 10-20 km/h, frână, 10-20 km/h, frână, 10-20 km/h, frână. Dacă vii dinspre podul IPMC și mergi spre supermarketul de pe variantă, ești captivul cozii! Se circulă bară la bară, iar coada se întinde de la podul IPMC până la intersecția cu Baba Novac.
 
Şoferii scot capul de geam, mai trag câte o înjurătură, se șterg cu batistele pe frunte, iar mai merg doi-trei metri, iar se opresc. Iar îşi plesnesc fruntea, iar mai merg doi-trei metri şi iar se opresc.
 
Dacă puteţi, evitaţi zona la această oră! Dacă nu aveţi încotro şi trebuie musai să o luaţi pe acolo, înarmaţi-vă cu foarte multă răbdare!
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii