Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tone de grâu sustrase dintr-un tren care tranzita zona Palas - Port Constanța. Trei suspecți depistați și reținuți de polițiști

ro

20 Nov, 2018 10:59 1360 Marime text
Poliţiştii de la Transporturi au depistat și reținut trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 6 tone de grâu au fost confiscate.
  
Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi și cei ai Postului de Poliție TF Constanța, în urma unei  depistări în flagrant delict și a probatoriul administrat, au identificat trei persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 

”Astfel, la data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție TF Constanța au surprins în flagrant delict două persoane bănuite că ar fi sustras  aproximativ 6000 kilograme de grâu, dintr-un tren de marfă, care tranzita zona Palas - Port Constanța.
 
În urma verificărilor și a activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii  constănțeni au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, trei persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 30 de ani și o femeie, de 48 de ani” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța

 
La data de 16 noiembrie a.c., cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța care a dispus pe numele acestora arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
 

”Persoanele în cauză au fost introduse în C.R.A.P. al IPJ Constanța. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii