Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tinerii votează, tinerii contează”, la Constanța

ro

07 Apr, 2014 20:08 1936 Marime text

În data de 11 aprilie, la Constanța, va avea loc evenimentul regional (regiunea Sud-Est) din cadul Campaniei Naționale de Informare și Conștientizare „Tinerii votează-Tinerii contează” sau League of Young Voters Romania. Evenimentul este organizat de Consiliul Tineretului din Româmnia în parteneriat cu Organizaţia de Tineret a Blocului Naţional Sindical – Constanța, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport – Constanța şi European Law Students Association – Constanța și se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 11.00. Va avea loc o conferință de deschidere a evenimentului și un seminar de informare a tinerilor.
Campania este realizată cu sprijinul Autorității Electorale Permanente, Biroul de Informare al Parlamentului European în România și Ministerul Tineretului și Sportului și are ca scop încurajarea participării active a tinerilor la viața democratică europeană și națională. În acest scop, este încurajată participarea la alegerile pentru Parlamentul European, în calitate de cetățeni corect informați și responsabili.
În perioada 18 martie-11 aprilie, campania s-a derulat în Iaşi, Galaţi, Cluj, Sibiu, Timişoara, Târgovişte, Craiova, Bucureşti și Constanţa. Campania are un caracter nepartizan, asigurând reprezentarea echitabilă a tuturor părţilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii