Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinși de jandarmi în zona Gării CFR din Constanța în timp ce îşi confecţionau ţigarete artificiale. Ce măsuri au fost luate

ro

28 Jan, 2019 13:37 1222 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, patru persoane care avea asupra lor un grinder metalic și 11 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie.
            
Potrivit reprezentanților Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, în perioada 26-28 ianuarie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiunea de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Gară, au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 22-27 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).

”Asupra acestora, în buzunarele interioare ale gecilor, jandarmii au mai găsit un grinder metalic și 11 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie cu miros înţepător. Grinderul și pliculețele cu fragmente vegetale găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor” - au transmis reprezentanții Grupării Mobile Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii