Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„THIS IS ELSA!"

ro

19 Oct, 2012 13:28 2058 Marime text

Sâmbătă, 20 octombrie 2012, de la ora 16.00, în Aula 102 (Campusul Universitar), are loc prezentarea oficială a LSA Constanţa: „THIS IS ELSA!", eveniment de lansare a asociației, de prezentare a membrilor, activităților și a statutului asociației. În cadrul acțiunii, va avea loc și prelegea cu titlul „Oportunităţi în cariera de avocat în dreptul penal român", susținută de lect.univ.dr. Mariana (Mitra) Radu. Sunt invitate cadrele didactice ale Facultăţii de Drept, Ştiinţe Administrative şi Sociologie, de la Secretariatul facultății, precum şi toţi studenţii la drept, masterate de drept şi tineri jurişti.
LSA (Law Student's Association) Constanţa reprezintă faza incipientă a filialei în formare ELSA (European Law Student's Association) Constanţa. Activităţile acestei organizaţii non-guvernamentale se desfăşoară pe întreg continentul european şi oferă membrilor posibilităţi şi beneficii pe care un student la Drept nu le poate accesa cu ușurință. Posibilitatea de a face practică de specialitate într-o instituţie naţională sau internaţională este doar unul dintre motivele integrării în ELSA. De asemenea, cei interesaţi pot participa la activităţi ştiinţifice din domeniul juridic precum seminarii, conferinţe, prelegeri susţinute de personalităţi din sfera juridică. Această asociaţie a fost creată şi este condusă de către studenţi. Din această premisă se desprind posibilităţi multiple de distracţie şi împrietenire cu oameni din toată ţara şi de ce nu, toată lumea.
În avanpremiera lansării LSA, joi seara, a avut loc „Petrecerea Juriștilor", la care s-au adunat studenții Facultății de Drept pentru a se distra și a cunoaște oameni din breaslă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii