Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Theodor Paleologu nu gaseste un personaj cu care sa o compare pe Elena Udrea Nu e vina ei, e vina literaturii universale

ro

02 Sep, 2011 00:58 1622 Marime text
Theodor Paleologu l-ar compara pe Traian Basescu cu Popeye Marinarul, cu capitanul Ahab cu bodyguardul lui Marlene Dietrech (Bijou Blanche) din Sapte Pacate si chiar cu legendarul erou grec Ahile, dar nu gaseste un corespondent pentru Elena Udrea. Are si o scuza: "Nu e vina ei, e vina literaturii universale".

El a fost intrebat, intr-un interviu acordat pentru cotidianul Adevarul, cu ce personaj din literatura ar compara-o pe Elena Udrea.

"Nu stiu, chiar nu-mi vine o idee asa, pe moment ... Dar trebuie sa fie neaparat personaj feminin? Literatura universala e mai putin bogata in personaje feminine de tipul acesta", a raspuns Paleologu, dupa care a adaugat, razand: "Nu e vina ei, e vina literaturii universale".

In ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, raspunsul este mai simplu, spune vicepresedintele PDL, care recunoaste ca nu este foarte original aici: Popeye Marinarul, Capitanul Ahab din Moby Dick ... "Mare lucru ca are latura asta combativa cum era Ahile in Iliada, un personaj care dadea iama in adversari"...

El considera ca noua "pleasca" a PDL este Crin Antonescu, "pentru ca a impins PNL pana la disolutie in bratele PSD si a deschis o cale regala unui partid care altminteri e uzat de guvernare, de criza, de prostii si asa mai departe".

Intrebat daca a aparut cineva in PDL capabil sa calce pe urmele lui Traian Basescu, fostul ministru al Culturii a mentionat: "Nu s-a manifestat inca nicio o pleasca...Stiti, pleasca pica, nu e usor sa o prevezi".

Sursa: Hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii