Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța își poate continua activitatea. Ce a decis Ministerul Culturii

ro

16 Oct, 2018 20:40 2215 Marime text
Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" a primit din partea Ministerului Culturii ajutorul financiar pentru a continua activitatea! Anunțul a fost făcut pe Facebook de directorul general al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, Daniela Vlădescu.

Daniela Vlădescu a mulțumit celor care s-au implicat în rezolvarea problemelor cu care se confruntă Teatrul Oleg Danovski. Mai exact a mulțumit președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, deputatului Bogdan Huțucă, consilierului județean Bogdan Bola, senatorului Ștefan Mihu, Tinerimii Liberale, presei și publicului constănțean. 

”Energiile Dumneavoastră pozitive ne-au scos din impas” - a mai precizat Daniela Vlădescu.


Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Daniela Vlădescu a postat un mesaj disperat pe rețeaua de socializare prin care ruga constănțenii să cumpere bilete la spectacolele teatrului pentru ca acesta să fie salvat.

”Dragi constănțeni va rog să cumpărați, fiecare dintre dumneavoastră, măcar un bilet de 15 lei la spectacolele noastre din lunile octombrie, noiembrie , decembrie, nu știu și nu vreau să cerșesc, dar este singura posibilitate ca orașul Constanța să nu piardă o instituție de tradiție a spectacolului muzical coregrafic și să nu piardă și dreptul la cultură” - se arăta în mesajul citat.

Citește și: 

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, trece prin clipe dificile. Ce a declarat Directorul general, Daniela Vlădescu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii