Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetristă amenințată și violată de un bărbat eliberat din penitenciar. Suspectul este căutat de polițiști

ro

11 Jun, 2018 10:17 1853 Marime text
Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, este căutat de poliţişti ca fiind principalul suspect într-un caz de viol ce s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, victima fiind o taximetristă din localitate care, solicitată la o comandă, l-a transportat pe suspect până într-un cartier al oraşului, iar acolo ar fi fost agresată şi violată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara citat de Agerpres.ro. 
 
Femeia a relatat poliţiştilor că în cursul nopţii a fost solicitată de suspect să îl transporte până în cartierul Hăşdat, de la periferia municipiului Hunedoara, iar după ce au ajuns acolo bărbatul ar fi lovit-o şi ameninţat-o, cerându-i să se deplaseze pe un câmp în afara localităţii. Acolo, bărbatul şi-a ameninţat, din nou, victima şi ar fi întreţinut raporturi sexuale cu ea.
 

"Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în scurt timp au reuşit identificarea unui bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de aducere, iar poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a acestuia. În activităţi a fost implicat întreg colectivul Poliţiei municipiului Hunedoara, dar şi poliţişti de la alte subunităţi din judeţ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

 
Suspectul este cunoscut ca recidivist, în trecut fiind condamnat tot pentru o faptă de viol.
 
Poliţiştii au distribuit luni o fotografie a suspectului şi semnalmentele acestuia, bărbatul fiind de constituţie atletică, înălţimea 1,70 m, ten măsliniu.
 
În cursul zilei de luni, poliţiştii vor solicita emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele individului.

Sursa:  Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii