Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăriceanu și Constantin au anunțat moartea unui deputat, deși acesta trăiește

ro

15 Jul, 2015 22:31 1392 Marime text
”Alianţa Liberalilor şi Democraţilor transmite sincere condoleanţe familiei deputatului Octavian Bot. Astăzi, după o lungă şi grea suferinţă, Octavian Bot a încetat din viaţă, la vârsta de 64 de ani. Suntem alături de familia lui Octavian Bot, care trece acum prin momente grele. Deputatul Octavian Bot a luptat pentru ideile liberale şi a fost o persoană care şi-a adus contribuţia la contruirea liberalismului şi a democraţiei în România. Suntem cu gândul şi cu sufletul alături de cei care au avut privilegiul să-l cunoască. Dumnezeu să îl odihnească!”, acesta a fost comunicatul semnat de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, liderii ALDE, după ce în presă a apărut informația decesului lui Octavian Bot.
Practic, o gafă de presă a fost girată de niște politicieni prinși nepregătiți.
”Deputatul Octavian Bot, membru în Biroul Politic Central (BPC) al Partidului Liberal Reformator (PLR) este internat în stare foarte gravă la Spitalul municipal din Oradea, suferind de o boală necruțătoare. El a fost internat în urmă cu două săptămâni la secția de cardiologie, apoi a fost transferat, de câteva zile, la secția de terapie intensivă, unde i s-au făcut manopere ce țin de evoluția bolii lui. El suferea de mai mult timp de cancer, leucemie și a fost tratat timp de cinci ani, inclusiv în spitale din Viena, unde i s-a făcut transplant de măduvă. Este în stare foarte gravă. În mod inevitabil, într-o zi, două, cel târziu va fi.... Dar, deocamdată este în viață, este monitorizat, primește tratamentul, este în permanență un medic lângă el, dr. Negrini, plus echipa de terapeuți”, a declarat dr. Gheorghe Carp, managerul instituției sanitare. Acesta a precizat că bolnavul are puls, activitate cerebrală, dar nu mai vorbește.
Realizând ce greşeală au făcut, Departamentul de comunicare ALDE a remis un comunicat în care își exprimă regretul și cere scuze familiei deputatului Octavian Bot pentru mesajul de condoleanțe transmis presei: '”Dintr-o eroare impardonabilă, astăzi a fost transmis un mesaj de condoleanțe familiei deputatului Octavian Bot. Informația a fost preluată din presa locală și mai târziu am aflat că starea de sănătate a domnului deputat se află, într-adevăr, într-o situație critică. Ne cerem scuze atât familiei Bot, cât și presei și vă rugăm să nu luați în considerare anunțul trimis mai devreme”.


Sursa foto: bn24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii