Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăriceanu, despre Ponta, ofiţer acoperit "E problema lui. Mie mi se pare inacceptabilă atitudinea preşedintelui"

ro

14 Oct, 2014 13:46 2431 Marime text


Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, este de părere că dacă preşedintele a avut cunoştinţă de faptul că Ponta a fost ofiţer acoperit, 'el nu trebuia să aştepe un moment prielnic, ci trebuia să sesizeze organele penale".


"Toate aceste lucruri intră la capitolul diversiune. Preşedintele nu a găsit un alt moment mai propice decât în timpul campaniei electorale să facă nişte declaraţii pe care eu le pun în categoria golănii marca Traian Băsescu din 1990 încoace. Daca preşedintele a avut cunoştinţă de aceste lucruri, el nu trebuia să aştepe un moment prielnic, ci trebuia să sesizeze organele penale. În caz contrar, este o atitudine care creează o vulnerabilitate la adresa SIE, ceea ce e inacceptabil. Aceste lucruri nu se fac la televizor. Nu iau apărarea cuiva, lui Ponta. E problema lui. Mie mi se pare inacceptabilă atitudinea preşedintelui", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit ştiripesurse.ro.

Totodată, Tăriceanu este de părere că ar fi cazul să se reia discuţia despre suspendarea preşedintelui.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei Cristian 14 Oct, 2014 19:58 Tariceanu este singurul dintre candidatii pentru Cotroceni care merita sa ocupe cea mai inalta functie in stat. Nu va fii un presedinte jucator cum face Basescu ci un arbitru cum ar trebui sa procedeze un presedinte