Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr recidivist, reținut la Constanța pentru furt din locuință. Suspectul, eliberat recent din penitenciar

ro

19 Dec, 2018 08:28 1294 Marime text
Un tânăr de 23 de ani din Constanța, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat a fost reținut de polițiștii constănțeni. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 decembrie a.c., ora 21.20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, de producerea unui furt din locuință, în urma căruia i-ar fi fost sustras un portofel ce conținea acte personale și o sumă de bani.
 
 În urma cercetărilor, în jurul orei 22.00, polițiștii constănțeni au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei.
 

”Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat unității de parchet cu propuneri corespunzătoare.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Tânărul în cauză a fost liberat din penitenciar în vara anului 2018, dupa ce a fost condamnat pentru fapte similare. Suspectul locuiește în cartierul Henri Coandă din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii