Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Cei cinci, arestaţi preventiv Suspecţii în cazul tâlhăriei de la Năvodari au devenit violenţi în faţa instanţei (galerie foto + video)

ro

19 Apr, 2016 14:21 4639 Marime text
Rivas Josepf, cetăţean britanic cu reşedinţa în România, alături de ceilalţi patru inculpaţi sunt prezentaţi în aceste momente Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
 
Cei cinci vorbesc foarte urât cu presa şi sunt potoliţi de poliţişti. Astfel, când au fost întrebaţi de jurnalişti pe cine au avut complici aceştia au răspuns „Pe mă-ta”. Ei au încercat să îşi acopere feţele, iar unul dintre ei a luat şi a aruncat microfonul unui reporter.
 
 
Vă reamintim, că în această dimineaţă polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța (SIC, SAS și Criminalistic), sprijiniți de SIPI și SOS, au efectuat șase percheziții în municipiu, într-o tâlhărie comisă în Năvodari, de unde s-au sustras aproximativ 100.000 de euro dintr-o casă. Suspecții ar fi acționat cu violență asupra a trei persoane pentru a sustrage banii.
 
Tâlhăria a avut loc în anul 2015, în luna septembrie. Până în acest moment au fost reținute cinci persoane. Printre acestea se pare că se află și un cetățean englez.
 
Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a autorilor faptei, aceştia fiind identificaţi în persoana numiţilor:
-STOICA MARIUS, persoană arestată şi condamnată în altă cauză
-ARVATU REMUS VASILE, persoană arestată şi condamnată în altă cauză
-RIVAS JOSEPF, cetăţean britanic cu reşedinţa în România (în fotografie)
-COSTACHE CLAUDIU
-AMET ŞENOL
au fost efectuate un nr. de şase percheziţii la domiciliul acestora, ocazie cu care au fost ridicate arme albe, cagule, telefoane mobile şi diverse medii de stocare.
 
UPDATE 1, ora 15.54

Marius Stoica, Remus Vasile Arvatu, Josepf Rivas, Claudiu Costache şi Şenol Amet au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

 
Citeşte şi: Percheziții în Constanța. Suspecții ar fi furat 100.000 de euro prin violență

​Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii