Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suporterii români au epuizat deja toate biletele puse la dispoziţie de FRF pentru meciul Ungaria-România

ro

04 Aug, 2015 12:22 1329 Marime text
 
Cele 1.100 de bilete rezervate suporterilor români la meciul echipei naționale din deplasare cu Ungaria, din preliminariile Euro 2016, s-au epuizat în trei zile de la începerea comercializării, anunță Federația Română de Fotbal, pe site-ul oficial.
 
"Cele 1.100 de bilete rezervate suporterilor români de către federația maghiară, în sectorul E al Groupama Arena, au fost epuizate în trei zile. Biletele au fost vândute online, începând de vineri, pe site-ul bilete.frf.ro. Federația Română de Fotbal le mulțumește suporterilor echipei naționale pentru atașamentul arătat înaintea unui meci important din preliminariile Campionatului European 2016. Îi așteptăm pe toți suporterii care vor face deplasarea la meci să-și susțină favoriții într-un mod exemplar", se menționează pe site-ul FRF.
 
Prețul unui bilet a fost de 55 de lei, iar datele personale ale cumpărătorilor vor fi transmise către Federația Maghiară de Fotbal. Partida va avea loc vineri, 4 septembrie, de la ora locală 20:45, 21:45, ora României.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii