Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt semnalizate? Autoturism blocat în separatoarele de trafic, abia montate, din intersecția Mircea cu Ferdinand (galerie foto+video)

ro

13 Nov, 2016 09:10 16708 Marime text
Zilele acestea, în cadrul proiectului de reamenajare a zonei intersecției strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Ferdinand au fost montate niște separatoare de fluidizarea traficului rutier.
 
Numai că aceste separatoare nu au fost pe placul tuturor.
 
Așa se face că azi noapte, nu se știe exact când, un șofer, cu o bulgăroaică (NR-autoturism înmatriculat în Bulgaria) nu le-a văzut și a sărit rămânând blocat exact între ele.
 


Șoferul nu mai era la locul accidentului la sosirea acolo a redactorilor noștri.
Dar, conform legii, acesta are la dispoziție 24 de ore pentru declalararea la poliția a accidentului, dacă nu sunt implicate și alte autoturisme sau nu sunt victime.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • torente 13 Nov, 2016 19:00 Nu avem destule gropi si denivelari pe strazile Constantei ?...Pentru ce este nevoie de aceste proeminente in asfalt? Trebuiesc musai cumparate pe bani grei si ,,aruncate''in trafic fara rost? Acolo nu vad rostu' mai ales ca sunt marcaje continue !....sa vedem cand vor fi acoperite de zapada si vor veni cei de la drumuri cu lama sa curete carosabilul!!!!