Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studiu În ce condiţii Crin Antonescu ar trebui să se întoarcă la şefia PNL

ro

06 Oct, 2014 08:57 1795 Marime text
Majoritatea respondenților Barometrului de opinie realizat de GSSC Avangarde consideră că, în cazul în care candidatul ACL, președintele PNL Klaus Iohannis pierde alegerile prezidențiale, Crin Antonescu ar trebui să se întoarcă la șefia PNL, transmite Agerpres.

Pe de altă parte, 47% dintre subiecți consideră că președintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să fie membru al Guvernului după alegerile prezidențiale.

Conform sondajului, 65% dintre respondenți consideră că Antonescu ar trebui să se întoarcă la cârma PNL dacă Iohannis pierde alegerile, 26% spun că nu ar trebui, 7% dintre ei au spus că nu pot aprecia iar 2% nu au răspuns.

În ceea ce privește întrebarea legată de Călin Popescu Tăriceanu, 47% dintre subiecți consideră că acesta ar trebui să facă parte din viitorul guvern, 33% au declarat că nu ar trebui, 18% nu pot aprecia iar 2% nu au răspuns.

Cercetarea a fost realizată în perioada 28 septembrie-3 octombrie, pe un eșantion de 950 de persoane, față în față cu respondentul, la domiciliul acestuia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii