Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:55 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenţi ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, în stagiu de practică la IJJ Constanţa

ro

14 Feb, 2017 10:41 842 Marime text
Porțile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-au deschis pentru doi studenţi aflaţi în anul  I şi anul II de studiu la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, care efectuează în perioada 13 februarie - 12 martie, stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ.

„Echipa managerială alături de cadre din diferite compartimente i-au întâmpinat pe tinerii studenţi şi le-au prezentat aspecte legate de specificul unității, programul orar și misiunile executate de Jandarmeria Constanţa.

În acest stagiu de practică, camarazii noştri vor desfășura activități în cadrul structurilor operative de pază și protecție instituțională, pentru a-şi forma deprinderile necesare în cariera militară”, transmite IJJ Constanța într-un comunicat de presă.


Viitorii jandarmi vor fi sprijiniţi în această perioadă de cadre militare cu experiență iar la final vor primi calificative din partea tutorilor jandarmi, care vor trimite către instituţia de învăţământ la finalul stagiului de practică, o evaluare asupra activității desfășurate la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii