Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenta dispărută acum 10 zile, găsită internată la psihiatrie, în Constanţa !

ro

24 Jun, 2015 10:55 3017 Marime text
 
Studenta din Cluj-Napoca care a dispărut acum o săptămână şi jumătate a fost găsită la Constanţa, internată la psihiatrie. Tânăra a plecat la mare cu iubitule ei, dar aici a suferit o depresie. Tânăra de 20 de ani este din Republica Moldova și învață la Cluj.
 
Ea a plecat la mare cu iubitul ei, dar acolo a suferit o depresie şi a fost internată la psihiatrie. Poliţiştii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat cu fata şi de ce nu a dat niciun semn de viaţă în toată această perioadă.
 
Victoria a vorbit ultima oară cu mama ei acum mai bine de o săptămână. Femeia nu a simţit că ceva ar fi în neregulă cu fiica ei.
 
"Ca de obicei am vorbit, a zis că totul e bine. Am întrebat-o ce face şi ceva deosebit nu a fost. Vineri am încercat să o sun, nu am mai dat de ea, sâmbătăt tot aşa, toată ziua şi sâmbătă seara m-am urcat în autocar şi am venit încoace", a povestit mama fetei, potrivit România TV.
 
Femeia a venit din Republica Moldova şi a mers direct la apartamentul fetei, dar uşa era încuiată.
 
Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului în care locuia studenta. Ei nu au găsit, însă, niciun indiciu, iar din casă lipseau doar cartea de identitate şi telefonul fetei.
 
Atunci s-a dat alarma, iar echipe impresionante de poliţişti şi jandarmi au început să o caute pe tânăra de 20 de ani.
 
"Aceasta are constituţie astenică, ochi căprui, păr şaten, ten deschis cu pistrui", a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvânt IPJ Cluj. Ultima dată, studenta a fost văzută la facultate.
 
"A fost văzută ultima dată în 10 iunie, la examenul de macroeconomics.  A mai avut un examen pe 11 iunie, dar nu s-a prezentant la examen", a declarat Paul Fărcaş, purtător de cuvânt Universitatea Babeș Bolyai.
 
Victoria este studentă în anul doi la Facultatea de Business. Colegii ei spun că nu lipsea de la cursuri şi avea note bune.
 
Sursa: rtv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Doar eu 24 Jun, 2015 20:25 Cred ca sunt obligati sa anunte rudele, nu? Insa eu cunosc 2 fete care au fost internate cu forta la psihiatrie si nu a stiut nimeni o saptamana ce-i cu ele. Nu au anuntat rudele atunci, desi amandoua aveau mama, sora, rude si ele erau legate si sedate. Cum se pot intampla asemenea lucruri? Dispari, te inchid la psihiatrie si adio? Nu au reguli, regulament, nu trebuie sa anunte politia daca respectivul nu are acte? Horror...