Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:14 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2-Steven Seagal va acorda sprijin unor copii orfani din Constanţa (galerie foto+video)

ro

25 Feb, 2016 14:45 1847 Marime text


Anul acesta Steven Seagal este alături de Ioana Bărbuliceanu, un copil talentat din Constanţa.

Celebrul actor îşi continuă acţiunile filantropice astăzi, la un magazin de materiale de construcţii din Constanţa, unde, printr-un gest umanitar, va acorda sprijin unei familii nevoiaşe pentru reconstrucţia casei ce a fost arsă într-un incendiu. Este vorba despre familia Dunăreanu.

De asemenea, el va acorda sprijin unor copii orfani şi totodată va acorda interviuri presei despre activitatea lui din industria filmului şi despre acţiunile umanitare. La evenimentul de astăzi sunt prezenţi şi copiii de la Centrul de plasament Antonio.Actorul Steven Seagal se află în România pentru filmările peliculei “ Contract to Kill”, acestea desfăşurându-se printre altele atât în Mamaia cât şi în centrul vechi din Constanţa. Eroul salvator de la Hollywood, aşa cum este supranumit de către presă, îşi va încheia şederea în România cu un gest umanitar pe care îl va face astăzi.
 

UPDATE2, ora 15.04:


Seagal va ajuta şi persoanele de la Azilul de bătrâni Poarta Albă. Sunt aprox 100 de beneficiari în acel centru de bătrâni.
 
Ajutorul actorului constă în zugrăvirea şi renovarea centrului.
 

"Mă simt binecuvântat că am oportunitatea să ajut alţi oameni", a spus Seagal.

 

"Am venit în Constanţa să filmez o nouă producție cinematografică, am auzit de tragedia care s-a întâmplat și am vrut să ajut", a spus Seagal.

 
Actorul este pentru a patra oară când este în Constanța.
 

"Am venit aici să îi ajut pe alții, nu să vorbesc despre cât de mare sunt. Eu sunt un nimic!", a mai spus Seagal.

 
Actorul nu a dorit să dea niciun detaliu despre filmul ”Contract to kill”, filmul pe care l-a filmat în Constanța. 

UPDATE, ora 14.51:

"Sunt foarte încântat că aţi venit cu toţi aici. Mulţumesc tuturor! Sunt onorat să îi ajut!", a declarant actorul Steven Seagal.

 
Seagal va reconstrui casa familiei Dunărean, aşa cum spuneam, ce a ars într-un incendiu. El le-a dat un cec fără valoare limită până la finalizarea construcţiei.
 

"Constanţa este un oraş extraordinar şi vreau să ajut pe oricine are nevoie, indiferent din ce parte a lumii este", a precizat celebrul actor.

 
În aceste momente, Seagal împarte pungi cu cadouri celor mici. 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii