Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legături cu Constanţa şi cu şefa DIICOT, Alina Bica Stelian Gheorghe, audiat la DNA

ro

20 Nov, 2014 20:18 2992 Marime text
Omul  de afaceri, Stelian Gheorghe, a fost adus la DNA pentru audieri, într-un dosar de presupuse retrocedări ilegale, relatează dcnews.ro.

Potrivit România TV, între audierea șefei DIICOT, Alina Bica, și Gheorghe Stelian ar exista o legătură. Potrivit sursei citate, în momentul în care Gheorghe Stelian ar fi obținut acei bani, Alina Bica ocupa funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Jistiției. Aceasta fusese desemnată de conducerea ministerului pentru a face parte din comisia de restituire de la ANRP, care i-a dat suma respectivă lui Gheorghe Stelian. 
 
De asemenea, DeCeNews mai relatează că, în aceste momente, la DNA ar fi audiată și o altă membră a comisiei de restituire, respectiv Luminița Anghel.  Sursa menționată precizează că la DNA s-ar afla și Dragoș Bogdan, fost vicepreședinte al ANAF în 2009, când la șefia instituției se afla Sorin Blejnar.

De asemenea, în anul 2013, societatea Steda Beach SRL Bucureşti care aparţine soţilor Stelian şi Maria Gheorghe, a fost proiectantul general al unităţii de cazare ce s-a construit în locul hotelului Mamaia. Imobilul a fost reconfigurat şi demolat, iar în locul acestuia a fost construită o nouă unitate de cazare (hotelul Bucureşti – sediu administrativ), al cărei beneficiar a fost societatea lui Stelian Gheorghe.

Sursa foto: click.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii