Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Între Gigi Becali şi Armată nu mai este loc de împăcare Steaua nu va mai juca niciun meci în Ghencea

ro

17 Apr, 2015 10:56 3494 Marime text
 
Latifundiarul din Pipera a luat decizia ca Steaua să nu mai joace niciun meci în Ghencea, stadionul care a fost timp de patru decenii casa fostei campioane a Europei, informează B1 TV.

Totul ca urmare a conflictului legat de marca echipei. Steaua mai are de jucat în acest sezon patru meciuri acasă, decisive în lupta pentru titlu. 

Între timp, reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei au decis să scoată la licitaţie stema câştigată în instanţă la sfârşitul anului trecut.

Considerat până nu demult Templul fotbalului românesc, stadionul Ghencea va rămâne doar o amintire pentru suporterii Stelei. 

După ce anul trecut a pierdut în instanţă sigla, Gigi Becali a decis acum să îşi mute definitv echipa din Ghencea. 

Steaua va juca ultimele patru meciuri de acasă din acest sezon pe Arena Naţională. Iniţial, această mutare ar fi trebuit să aibă loc sezonul următor. 

În plus, Steaua nu va mai folosi nici măcar pentru antrenamente baza armatei.

Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam a declarat că relaţiile cu MAPN s-au rupt definitiv după ce echipa lui Becali a deschis trei noi procese.

„De aici s-au supărat foarte tare, cum de ne-am permis noi să îi dăm în judecată. Cum să ne cerem dreptul, aşa cum şi l-au cerut şi ei. Eu nu cred că mai există cale de împăcare între Steaua şi Armata. Stadionul se află într-o stare avansată de degradare. Baza este bună şi va fi incomod să mergem să ne pregatim la Buftea, dar ne vom descurca”, a declarat Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua.

Între timp, reprezentanţii armatei îşi văd liniştiţi de treburi şi au anunţat că vor scoate la licitaţie sigla câştigată în instanţă.

Steaua a avut de suferit după ce a pierdut sigla. Suporterii s-au îndepărtat de echipă în acest an, echipa nu a reușit să strângă mai mult de 10.000 de spectatori nici măcar la derbiul cu Rapid. 


Sursa: B1 Tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii