Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sprijin pentru militarii care pleacă în vacanță. Liga Militarilor Profesioniști îi ajută să găsească oferta potrivită pentru decontarea voucherului de vacanță

ro

05 May, 2018 12:47 8414 Marime text
Liga Militarilor Profesioniști a încheiat un protocol de colaborare împreună cu BIBI Vacanță pentru a veni în sprijinul militarilor care vor pleca în vacanță în acest an și vor deconta cheltuielile ce reprezintă voucherul de vacanță.
 

”LMP și BIBI Vacanță au protocol de colaborare și doresc să va aducă bucuria vacanțelor. Cu toții ne dorim clipe fericite alături de cei dragi, visam la vacanțe liniștite și pline de bucurie. Acum, prin acest Grup Vacanțe pentru membri Ligii Militarilor Profesioniști, BIBI Vacanță va oferă posibilitatea de a fi mai aproape de vacanță dorită” - se arată într-un mesaj al Ligii Militarilor Profesioniști.

 
Mai exact, Bibi Vacanță oferă pachete turistice membrilor și simpatizanților LMP la prețuri avantajoase, în hoteluri și pensiuni certificate de Ministerul Turismului asfel încât să se poată deconta suma de 1450 de lei, reprezentând voucherul de vacanță.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii