Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul din Viena Teo Trandafir este în comă indusă

ro

03 Mar, 2011 16:00 1850 Marime text

teo_trandafir_16336300.jpgTeo Trandafir (42 de ani), deputat PDL şi fost realizator TV, se află în comă indusă, la secţia de terapie intensivă a spitalului AKH din Viena. Medicii spun, printr-un comunicat de presă, că aceasta nu poate comunica.

"Doamna Teodora Trandafir se luptă, în prezent, cu problemele sale de pancreatită necrozantă severă. Deşi nu există nicio ameninţare imediată pentru viaţa ei, boala în sine reprezintă un pericol, fiind imprevizibilă", spun medicii austrieci.

Reprezentanţii AKH anunţă că Teo Trandafir este, în prezent, sub tratament de terapie intensivă şi că are nevoie de îngrijire interdisciplinară optimă.

"Este sub anestezie generală şi nu poate comunica în prezent. Acest lucru va rămâne ca atare în viitorul apropiat. Pentru a-i proteja intimitatea, s-a decis că un anunţ public în legătură cu starea ei de sănătate va fi făcut o dată pe săptămână", se mai arată în comunicatul AKH.

Teo Trandafir luptă din 7 ianuarie 2010 cu o pancreatită acută, fiind internată iniţial la Spitalul Elias din Bucureşti.

La 11 ianuarie, a fost internată la Viena, cu diagnosticul pancreatită acută de severitate medie.

La 24 februarie, aceasta a fost operată la AKH, cu scopul de a fi ţinut sub control procesul inflamator al pancreasului, după ce, potrivit medicilor, starea de sănătate a deputatului PDL se agravase.

Intervenţia a constat în eliminarea unei părţi necrozate a glandei, precum şi într-un drenaj amplu şi o spălare a cavităţii abdominale, conform unui comunicat de presă al Clinicii AKH din Viena.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii