Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:46 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de teatru organizat de TNL Năvodari

ro

30 Mar, 2015 15:54 731 Marime text
Organizația Năvodari a Tineretului Național Liberal (TNL), cu sprijinul Organizației Năvodari a Partidului Național Liberal (PNL), a organizat sâmbătă, 28 martie, la Casa de Cultură din Năvodari un spectacol de teatru pus în scenă cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului.
 
La cea de-a treia ediţie a evenimentului au participat aproximativ 250 de persoane care au putut urmări piesa de teatru „Ce-a mai rămas din noi?” – o poveste de dragoste în vreme de război, încărcată cu dramă și fericire, speranță și durere.
 
„Spectatorii au pătruns, alături de Sofia și AleKsandr, personajele principale ale piesei de teatru, într-o atmosferă tipic rusească, plină de emoție. Spectacolul a fost pus în scenă de Trupa de Teatru a Consiliului Școlar al Elevilor din Hârșova, în rolurile principale fiind actorii Cătălina Mihai și Abduraman Cengiz”, după cum se arată într-un comunicat al PNL, remis azi redacţiei.

La final, tinerii actori au primit din partea organizatorilor diplome de participare, în semn de recunoștință pentru talentul și pasiunea lor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii