Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soția unui ministru a fost găsită moartă într-o cameră de hotel. Vezi în ce țară s-a întâmplat

ro

18 Jan, 2014 15:20 2360 Marime text
       Soția ministrului indian Shashi Tharoor, găsită moartă, vineri, într-o cameră de hotel din Delhi,  a decedat în circumstanțe suspecte. Este rezultatul preliminar al anchetei aflate în desfășurare.
     Medicii au spus că s-au găsit semne de violență pe trupul femeii, însă nu au oferit alte detalii. Soțul acesteia,  la aflarea veștii a suportat un șoc, motiv pentru care a fost internet în spital. Astăzi acesta a mers să ridice trupul soției pentru incinerare.
      Rezultatele autopsiei vor fi făcute publice în câteva zile. Oficiali din cadrul anchetei au declarat că nu au fost găsite indicii că aceasta ar fi fost otrăvită. Pe de altă parte cei care au descoperit cadavrul spun că ea părea că doarme și că nu existau semne că ar fi avut o moarte violentă.
       Cuplul a ajuns în vizorul presei după ce în urmă cu doar câteva zile au fost date publicității niște mesaje postate pe o rețea de socializare, care ar fi demostrat că ministrul ar fi avut o aventură extraconjugală. Cei doi au negat zvonurile spunând că sunt o familie fericită.
     Domnul Tharoor, fost diplomat la ONU, a fost forțat să demisioneze din prima sa poziție ministerială în 2010 pe fondul zvonurilor de implicarea în licitarea unei echipa de cricket.
   În 2012 a fost numit ministru de stat pentru dezvoltarea resurselor umane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii