Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia lui Tusac a primit mandat de administrator... nelimitat

ro

22 Aug, 2015 21:20 1972 Marime text
 
În Monitorul Oficial nr. 4085, a fost publicată hotărârea nr. 3 a asociaţilor societăţii MTC Group International SRL. Subscrisă MTC Imobiliar Construct SRL, cu sediul în Jupiter, municipiul Mangalia, Camping Zodiac, zona Est, camera 4, judeţul Constanţa, reprezentată de asociatul unic, şi Monica Grosu au hotărât revocarea din funcţia de administrator a Monicăi Grosu, având în vedere expirarea mandatului. De asemenea, se numeşte în funcţia de administrator tot Monica Grosu, mandatul fiind pe perioadă nelimitată.
Cine e Monica Grosu? Pentru cei ce nu ştiu vă spunem noi. Este soţia fostului primar de Mangalia Claudiu Tusac.
Hotărârea a fost publicată în numele "MTC Group International" SRL, societate a cărei activitate a fost întreruptă din data 24.06.2015 până la 23.06.2018. Certificatul de înmatriculare al firmei va fi preschimbat. Aceasta este o firmă înfiinţată în 2007. Asociaţii firmei sunt MTC Imobiliar Construct SRL, persoană juridică, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%, şi Monica Grosu, persoană fizică, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Obiectul de activitate al firmei este "dezvoltare (promovare) imobiliară".
Numele Monicăi Grosu mai apare, în afară de cele două firme, şi în Cindesol Service SRL, Thalasso House SRL. Cindesol Service SRL este însă o societate radiată. 


Citeşte şi AFACERILE MONICĂI GROSU (TUSAC)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii