Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:13 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia lui Iurie Darie, de Paşte pe patul de spital!

ro

01 May, 2016 12:04 1351 Marime text
Anca Pandrea (69 de ani) nu are parte, nici anul acesta, de  Sărbători cu linişte şi armonie în familie. Soţia regratulului Iurie Darie îşi petrece Paştele pe patul de spital.
Femeia a fost internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti  din cauza unor probleme mai vechi la plâmâni şi la inimă, anunţă postul România TV. "Mi-au pus o perfuzie cu miofilin, pentru inima. Eu sufăr de insuficientă cardiacă şi respiratorie. Şi dacă vor dori să mă interneze, aş preferă să nu mai stau în spital. Nu ştiu ce mi-a făcut rău în această perioada, pentru că eu n-am ieşit deloc în frig. Am stat doar în casă. N-am făcut nici măcar câţiva paşi în curte să dau de mâncare la câini sau să-i plimb.M-a ajutat o prietenă cu toate treburile. Starea de rău o am de cel puţin o săptămâna, dar am zis că tot îmi trece. Noaptea trecută m-am trezit iarăşi la ora 1.30 şi până la 3.30 n-am putut să dorm. Mă trezesc din somn pentru că îmi bate foarte tare inima, am palpitaţii şi nu pot să mai respir, am senzaţia că mă sufoc. În plus, nici nu mă mai pot ţine pe picioare", declara Anca Pandrea pentru RTV.

Cel mai mare regret al Ancăi este că anul acesta, din cauza faptului că nu se poate deplasa, nu va putea ajunge la mormântul soţului ei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii