Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Ovidiu Vîntu urmărit penal într-un nou dosar pentru spălare de bani

ro

27 Jan, 2015 14:00 2075 Marime text
Sorin Ovidiu Vîntu este urmărit penal într-un nou dosar, în care procurorii Parchetului instanţei supreme îl acuză de instigare la delapidare şi spălare de bani, notează Mediafax. Conform sursei citate, faptele ar ar fi fost comise în perioada 2007-2008, privind operaţiuni realizate la nivelul SC PSV Company SA, fosta Petromservice.

Oficiali din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că acest dosar este disjuns din cel cunoscut sub numele de "Petromservice".

În noul dosar, Sorin Ovidiu Vîntu este cercetat, alături de mai multe persoane, pentru fapte săvârşite în 2007 şi în 2008, care au legătură cu operaţiuni realizate la nivelul SC PSV Company SA, fosta societate Petromservice SA, a precizat sursa citată.

Procurorii i-au adus la cunoştinţă faptele de care este acuzat. Sorin Ovidiu Vîntu a fost luni la Parchetul instanţei supreme, fiind citat de anchetatori.

Sorin Ovidiu Vîntu are două condamnări, una de un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiță şi cealaltă de doi ani de închisoare pentru că l-a favorizat pe Nicolae Popa, care fusese condamnat în 2006 în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii.

Sursa foto: ziaruldeinvestigatii.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii