Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj la nivel național efectuat de PNL pentru anul electoral 2019 Klaus Iohannis conduce detașat la nivelul județului Constanța în plutonul prezidențiabililor

ro

05 Feb, 2019 19:37 3986 Marime text
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a participat astăzi la București la sediul PNL din Modrogan la o întâlnire cu conducerea partidului și reprezentanții unui institut de cercetări a opiniei publice care a realizat un sondaj la nivel național în perspectiva alegerilor europarlamentare și prezidențiale din acest an.
 
Deputatul Bogdan Huțucă a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu poate oferi acum foarte multe date pentru că sondajul a fost realizat pentru circuitul intern al partidului. A oferit în schimb câteva cifre de interes pentru constănțeni în perspectiva celor două scrutine.
 
Astfel, din cercetarea realizată s-a constatat că 85% din populația județului Constanța chestionată este nemulțumită de direcția în care merge în prezent România. În ceea ce privește tendința de participare la vot în 2019, la nivelul județului Constanța se observă o creștere a tendinței de participare la vot. .
 
De asemenea, în perspectiva alegerilor prezidențiale, constănțenii chestionați ar vota în proporție covârșitoare pentru Klaus Iohannis, spune Bogdan Huțucă, fără a oferi însă cifre.
 
 Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a declarat că au fost incluși în sondaj toți candidații, dar și persoanele publice care și-au anunțat sau nu intenția de a candida la alegerile prezidențiale din acest an (inclusiv Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Dacian Cioloș sau chiar Traian Băsescu). Din acest sondaj se observă că actualul președinte al României, Klaus Iohannis se desprinde clar de așalon la nivelul județului Constanța la alegerile prezidențiale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii