Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:14 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solistul constănțean Nelu Gaură va fi înmormântat la București

ro

12 Mar, 2018 19:45 580 Marime text
Solistul vocal Nelu Gaură, care a cântat mai mulți ani la restaurantul Zorile din Constanța, în formația Aegissus, s-a stins din viață. Fiul solistului a anunțat pe Facebook când va avea loc înmormântarea.

”Mâine, 13 martie la Strălucești 2 care se află pe centura București va avea loc înmormântarea celui ce a fost Iordan Ionel (Nelu Gaură ptr prieteni)”, potrivit mesajului postat pe Facebook.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace. Voce ca a lui se naște la o sută de ani“, „O voce fabuloasă...dacă se năștea într-o țară normală avea celebritatea asigurată. Asa, l-am apreciat doar noi, muzicanții“, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Trista veste. Nu am cuvinte. Mi se derulează amintirile ca un film. Drum lin în lumină, Nelu...cânta-le îngerilor și lui Dumnezeu și veselește-i, așa cum o făceai și cu noi de fiecare data când ne întâlneam..“, sunt doar câteva dintre mesajele care au curs astăzi după cumplita veste.

Citește și: Drum lin în lumină. Cânta-le îngerilor și lui Dumnezeu Solistul constănțean Nelu Gaură a decedat. A făcut parte din formația Aegissus

Ti-a placut articolul?

Comentarii