Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul implicat în accidentul de pe strada Slt Petre Papadopol din Constanța era sub influența substanțelor interzise. Ce măsuri au luat polițiștii

ro

28 Aug, 2018 09:10 1639 Marime text
Un accident rutier a avut loc ieri pe strada Slt Petre Papadopol din municipiul Constanța. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că șoferul era sub influența substanțelor interzise. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Slt. Petre Papadopol, din municipiu, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, ulterior fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice.
  
În cauză, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Citește și: 

Accident rutier pe strada Slt. Petre Papadopol din municipiul Constanța. Cadrele medicale de la ambulanță, chemate în ajutor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii