Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul împlicat în accidentul de pe DN2C soldat cu 12 victime, reținut. Acesta era băut și a fugit de la locul accidentului

ro

03 Aug, 2018 16:50 1406 Marime text
Un bărbat în vârstă de 40 de ani, autorului accidentului rutier produs joi, pe DN 2C, pe raza oraşului Pogoanele, şi soldat cu rănirea a 12 persoane, a fost reţinut vineri pentru 24 de ore, informează Agerpres.ro.
 
Aflat sub influenţa alcoolului, acesta nu a acordat prioritate unui microbuz de transport călători în momentul pătrunderii pe DN 2C, din impact microbuzul s-a răsturnat şi a acroşat un autoturism care circula din sens opus.
 
Potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie condus la Judecătoria Pogoanele cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunile de vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului.
 

"Acesta fost depistat joi seara la circa trei ore de la producerea accidentului, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Poliţiei Oraş Pogoanele şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău, fiind condus la audieri. Are aproximativ 40 de ani şi era sub influenţa alcoolului, peste 0,80 mg/l în aer expirat", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

 
Mihai Drăghiciu a adăugat că o femeie însărcinată, rănită în accident, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Capitală.
 
Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, a precizat că în accident au fost implicate 12 persoane, zece adulţi şi doi copii. În urma evenimentului a fost activat Planul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise patru ambulanţe SAJ, două ambulante SMURD, o ambulanţă de transport victime multiple din dotarea ISU Buzău şi două autospeciale de stins incendii şi descarcerare şi două echipaje de poliţie. De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii