Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul bănuit că a ucis o femeie pe zebra de la Universitatea Andrei Şaguna dus la audieri

ro

02 Jan, 2014 13:06 2871 Marime text
În această dimineaţă, în jurul orelor 10.30 suspectul implicat în accidentul grav din data de 01.01.2014  a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Ancheta continuă şi la această oră.
Reamintim că ieri dimineaţă, în jurul orelor 06.30, poliţiştii de la Rutieră au fost alertaţi că s-a produs un accident rutier, în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
Potrivit unei sesizări sosite prin telefonul de urgenţă 112, evenimentul s-a produs în zona Universităţii Andrei Şaguna.
Pe trecerea de pietoni au fost lovite două femei, care traversau regulamentar. Una dintre victime de 59 de ani a decedat pe loc, iar cealaltă este rănită.
Este vorba despre Magdalena Ciocardel, de 59 de ani, care a decedat, și Alina Buzarna, de 25 de ani, a ajuns la Spital.  Șoferul George Florin Belu era băut, în momentul producerii accidentului. 
După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără permisiunea poliţiştilor. Conducătorul auto a fost identificat ulterior şi testat cu aparatul etilotest Drager rezultatul fiind de 0.99 mg / l alcool pur în aerul expirat.
Ppotrivit unui comunicat al poliţiei conducătorul auto avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
article image
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kostas 04 Jan, 2014 14:09 procurorul care a instrumentat cazurile si a dat NUP in respectivele dosare sa fie cercetat. cand o persoana recidiveaza infractional si primeste NUP nu poti sa nu te intrebi daca rocurorul de caz este integru si moral. ma intreb retoric ce se intampla daca victima era sotia, fiica sau mama procurorului? rusine justitiei care de cele mai multe ori denota impotenta, lipsa de etica si moralitate.