Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferița implicată în accidentul de pe bulevardul Ferdinand din Constanța, depistată de polițiști. Un bebeluș printre victime

ro

13 Apr, 2018 09:28 3655 Marime text
Șoferița autoturismului VW Tiguan implicată în accidentul ce a avut loc în zona Teatrului Fantasio din Constanța a fost identificată de polițiști. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 aprilie, in jurul orelor 21.00 a fost depistată conducătoarea autoturismului VW Tiguan, care după producerea unei tamponari a părăsitul locul accidentului fără încuviințarea poliției.
Aceasta a fost condusă la spital unde i s-au recoltat probe. 

Reamintim că, la data de 12 aprilie, în jurul orelor 15.35, la intersecția bulevardului Ferdinand cu str. Mihai Viteazul, în dreptul imobilului cu nr.17, conducătorul unui auto marca VW Tiguan, care se deplasa dinspre b-dul  I.C.Brătianu către str. Mihai Viteazu, a intrat în coliziune cu doua auto oprite la semafor. Au rezultat trei persoane rănite ușor, 2 femei și un minor. Conducătorul auto WV a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie.
 
Citește și: 

Imagini de la eveniment Constanța. Accident în lanț pe bulevardul Ferdinand, zona Teatrul de Stat. O șoferiță a fugit de la fața locului (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii