Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ȘOCANT. Mâncat de viu Înghițit de un șarpe anaconda uriaș! Totul, filmat! (video)

ro

07 Nov, 2014 19:42 2643 Marime text
Postul american de televiziune Discovery Channel va difuza în decembrie documentarul intitulat "Mâncat de viu", în care un bărbat se va lăsa devorat de un șarpe anaconda uriaș, relatează vineri ziarul La Vanguardia.
 
Aventurierul Paul Rosolie a surprins întreaga lume cu anunțul că acceptă să se lase înghițit de un șarpe anaconda pentru noul program care va fi difuzat de Discovery Channel, relatează Agerpres.
 
Rosolie, care a parcurs mii de kilometri pentru a prezenta viața sălbatică în toate colțurile lumii, va fi înghițit în direct de un anaconda uriaș. El vrea să intre în stomacul reptilei și să filmeze totul din interior. Pentru a reuși acest lucru, Rosolie va purta un costum special care îi va permite să respire și să fie protejat de eventualele răniri.
 
El va fi legat cu un cablu, care îl va ajuta să iasă din șarpe la momentul potrivit. În urma controverselor apărute în SUA, canalul a decis să retragă de pe site trailer-ul de promovare, dar anunțul, fără dată, a rămas în vigoare.
 
Discovery Channel nu a dat explicații în legătură cu această decizie. La rândul său, Rosolie a precizat că nu a făcut niciodată rău vreunui animal și că dorește prin această experiență să povestească ce simte o victimă când este înghițită de un anaconda uriaș.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii