Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şitiripesurse.ro Nume grele din Dosarul EADS surprinse la o întâlnire conspirativă

ro

30 Oct, 2014 10:16 2336 Marime text
Iminentă explozie a Dosarului EADS și evoluția spectaculoasă din Dosarul Microsoft i-a alarmat pe presupușii protagoniști, scrie ştiripesurse.ro. Aceștia au fost surprinși la o întâlnire de taină chiar la 3 ore după arestarea lotului Pinalti, Cocoș, Niro, Sandu.

Se pare că cel care a dat alarma este Remus Truică, un personaj cheie în acest dosar, i-a convocat de urgență la o discuție secretă pe o parte dintre afaceriștii și politicienii care au legătură cu ițele dosarului. Interesant este că o parte dintre ei sunt considerați principalii denunțători.

Miercuri 29.10.2014, orele prânzului, paparazzii siteului Cancan.ro au obținut imagini-bombă de la o întâlnire care s-ar fi vrut secretă și pe care au avut-o personajele-cheie din cazul Microsoft.

Remus Truică (considerat unul dintre protagonistii dosarului Microsoft-EADS) i-a convocat de urgență la o discuție secretă pe o parte dintre afaceriștii și politicienii care au legatură cu ițele dosarului. Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu (doi dintre denunțătorii-cheie în dosarul Microsoft) și un "om de casă" al lui Dorin Cocoș au stabilit să se vadă în jurul prânzului într-un loc de taină, biroul lui Remus Truică, probabil ca să pună la punct strategia anti-DNA, susține ştiripesurse.ro,. citând siteul Cancan.ro.

Întrunirea a avut loc pe strada Atena, într-o clădire în care se află biroul lui Remus Truică (fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii