Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul penitenciarului Poarta Albă Constanţa, scrisoare către Tudorel Toader - "Există nemulțumiri în ceea ce privește lipsa condițiilor de muncă"

ro

15 May, 2018 08:22 1789 Marime text
Sindicatului Național SINPEN 2016 a transmis printr-o scrisoare adresată ministrului Justiţiei Tudorel Toader nemulţumirile cu privire la lipsa condiţiilor de muncă şi îl invită pe ministru la discuţii.

Redăm scrisoarea mai jos:

"La nivelul Penitenciarului Constanța-Poarta Albă există nemulțumiri ale personalului în ceea ce privește lipsa condițiilor de muncă, existînd frecvent situații în care agenții din sectorul operativ nu sunt schimbați din posturi pe durata a 12-13 ore de serviciu, posturile de pază nu sunt dotate cu sisteme de climatizare, nu există sursă de apă curentă și nici toalete ecologice.

Văzând scăderea dramatică a fondurilor alocate pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă, vă solicităm sprijinul pentru îndreptarea acestei situații.

Apreciem faptul că pe agenda dumneavoastră de lucru se află și vizita în județul Constanța, respectiv Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, ocazie cu care reprezentanții Sindicatului Național SINPEN 2016 Constanța vă invită la dialog, pentru rezolvarea acestor doleanțe.

Avem convingerea că interesul dumneavoastră este nu numai în sfera condamnaților, ci și în zona drepturilor angajaților", a transmis Sindicatului Național SINPEN 2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii